André J. Van den Broeck BVBA in Schilde - specialist in het onderhoud van uw verwarmingsketel

 

Het onderhoud aan uw verwarming door André J Van den Broeck? Warm aanbevolen!

 

Tijd voor een onderhoud aan uw verwarming… André J Van den Broeck in Schilde, Antwerpen is thuis in de herstelling en onderhoud van verwarmingsketels. Een jarenlange ervaring, zuivere kwaliteit en professionele inzet, z’n vurig handelsmerk.

 

André J Van den Broeck is in het bijzonder bedreven in Buderus, Remeha en Weishaupt verwarmingsketels. Met alle nodige wisselstukken van deze kwaliteitsketels op voorraad, is een snelle dienstverlening gegarandeerd!

 

Reken op André J Van den Broeck voor het onderhoud van vloeibare en gasvormige (G1, G2 en G3) brandstoffen. G1 staat voor atmosferische gastoestellen, G2 omvat gasunits en G3 houdt geblazen gasbranders in. Ook voor verwarmingsaudits, de reiniging van uw vloerverwarming of het oplossen van schouwproblemen haalt André J Van den Broeck maar al te graag al zijn vakmanschap naar boven.

 

Interesse in een onderhoudscontract? Perfect mogelijk, maar uiteraard niet verplicht.

 

Onderhoud aan uw verwarming: wettelijk verplicht

Wist u dat het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel jaarlijks verplicht is voor een installatie op stookolie en tweejaarlijks voor een verwarming op aardgas? Voor u misschien een noodzakelijk kwaad, André J Van den Broeck zet voor u graag de voordelen op een rijtje.

 

Langer en goedkoper verwarmingsplezier

Door uw verwarmingsketel tijdig te laten onderhouden, bent u in regel met de reglementering. Maar dat is niet het enige pluspunt. Een goed onderhouden verwarmingsketel biedt ook een optimaal rendement. En dat merkt u aan uw energiefactuur: u verbruikt minder brandstof! Bovendien geeft een periodiek onderhoud uw verwarming een langere levensduur én het behoud van een veilige werking.

 

Een offerte?

Het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel of stookplaats overlaten aan een betrouwbare verwarmingskenner? Uw verwarming is in veilige handen bij André J Van den Broeck, aarzel niet contact op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Bekijk nu ook onze vernieuwde

WEBSITE

 

Klik hier voor

VRIJBLIJVENDE OFFERTE